NA24.no

Ikke tilbake på jobb

Foto: Holm, Morten (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm er ikke klar for statsrådjobben ennå.

Bjurstrøm har vært sykmeldt siden 5. november, og i dag gikk sykmeldingen hennes ut.

- Bjurstrøm er sykmeldt inntil videre, sier seniorrådgiver Nina Kraugerud Ertzaas i Arbeidsdepartementet til Nettavisen fredag.

Departementet vil ikke gi noen flere detaljer.

- Svimmel
- Sykmeldingen skyldes svimmelhet. Plagene kommer fra nakken. Hun har tidligere hatt en alvorlig nakkeprolaps, den må hun ta hensyn til. Hun går til behandling for nakken, opplyste informasjonsavdelingen til Nettavisen for to uker siden.

Det er statsråd Rigmor Aasrud som styrer Arbeidsdepartementet i Bjurstrøms fravær. Hun har i tillegg ansvar for Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

Lysbakken og Storberget
I tillegg til Bjurstrøm, trenger de nybakte fedrene i regjeringen, Audun Lysbakken og Knut Storberget, vikarer.

Statsråd Tora Aasland overtar ansvaret for bestyrelsen av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet for den tiden statsråd Audun Lysbakken har permisjon, fra og med 29. november 2010 til og med 20. mars 2011.

Statsråd Grete Faremo overtar ansvaret for bestyrelsen av Justis- og politidepartementet for den tiden statsråd Knut Storberget har permisjon, fra og med 1. januar til og med 31. mars 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere