NA24.no

Ingen lek for Lego-sjefen

Sist oppdatert:
- Jeg føler meg faktisk som en 65-åring, sier Legos toppsjef (38).

Det tar på å redde leketøysprodusenten Lego.

For tre år siden overtok 35-årige Jørgen Vig Knudstorp redningsaksjonen for Lego. Han har langt på vei klart å snu virksomhetens økonomi, men med sin egen kropp som offer.

NA24 - din næringslivsavis

Etter tre år i toppjobben føler han at han har kropp som en pensjonist.

- Om jeg noen gang spør meg selv hvorfor jeg brenner mitt lys i begge ender? Ja, selvfølgelig gjør jeg det. Og jeg bruker også mye energi på å tenke på at jeg blir nødt til å få mer balanse i livet mitt. Jeg følger meg faktisk som en 65-åring, og det er jeg ganske sjokkert over, sier Jørgen Vig Knudstorp til Jyllands-Posten.

Faller rett i søvn
Toppsjefen har fire barn i alderen null til seks år, og de er de eneste han forsøker å skjerme. Fysikken hans har det ikke bra, enda han verken røyker eller drikker mye.

Men Vig Knudstorp føler at han egentlig ikke har noe valg, selv om han ikke ønsker å fortsette å brenne lyset i begge ender i evig tid.

- Må ofre meg
- Så jeg forsøker å komme i bedre form. Men jeg har følt at alt i mitt liv må ofres for å redde Lego. For jeg kunne ikke komme ut å si: Ok, jeg kom gjennom det med helsen i behold, men dessverre døde Lego. Så ja, jeg har vært nødt til å risikere helsen for å få det til å lykkes. Men jeg er ikke villig til å løpe denne risikoen resten av livet mitt, sier Vig Knudstorp til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere