NA24.no

Inmeta kjøper 11 hoder

(Colourbox)
IT-selskapet blar opp for å skaffe kompetanse.

Inmeta blar opp 5 millioner kroner for et nystartet IT-selskap. Oppgjøret skjer ved å trykke opp nye aksjer i Inmeta.

NA24 - din næringslivsavis

Det er Spranget Solutions, som består av 11 konsulenter fra tidligere Masterminds, som nå havner på Inmetas hender. Selskapet ble startet opp 1. november.

- Denne kompetanseenheten vil bli en del av forretningsområdet til Inmeta Solutions AS, og vil gi oss ytterligere tempo i vårt vekstarbeid. Disse konsulentene er anerkjent for å være blant de aller dyktigste på Sharepoint i Norge. Vi ser oppkjøpet som et viktig steg for å styrke vår posisjon i markedet for elektronisk samhandling, dokumentarkiv og arbeidsflyt løsninger, sier konsernsjef Jarl Øverby i Inmeta.

De ansatte i Spranget Solutions blir overført til Inmeta Solutions og virksomheten forventes å bidra positivt til Inmetas resultat i 2007 og forventes å bidra betydelig i 2008.

- Vi har en strategisk beslutning om å bygge opp en sterk Sharepoint-enhet som skal fokusere på IT-samhandling spisset inn mot vår elektroniske dokumentarkiv satsing i Inmeta Solutions hvor Sharepoint bygger på det eksisterende forretningsområdet. Dette grepet sikrer en økt kraft og gir oss en bedre og sterkere base for videre vekst innenfor området, avslutter Øverby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere