NA24.no

Innovasjon Norge-leder mener det pågår en svertekampanje


Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth (43) i Innovasjon Norge.
Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth (43) i Innovasjon Norge. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth (43) i Innovasjon Norge mener noen er ute etter henne og at det pågår en svertekampanje.

I blogginnlegget «Ær’e her’e er party», som ble postet lørdag, viser hun til en rekke negative medieoppslag om Innovasjon Norge de siste ukene og det hun kaller drittpakker.

Overfor Dagens Næringsliv (DN) (betalingsmur) bekrefter Traaseeth at hun mener det pågår svertekampanjer både utenfra og internt i Innovasjon Norge som har som mål å ramme henne.

– Min rolle er absolutt utsatt, fordi jeg gjennomfører store, reelle endringer som ikke alle liker, skriver Traaseth til DN.

I det nevnte blogginnlegget viser Krohn Traaseth til ni artikler med kritikk av Innovasjon Norge fra de siste ukene, blant annet to artikler i Dagens Næringsliv.

De fleste av artiklene er oppfølgere til Dagsavisens artikkel «Svingode topplønninger i Innovasjon Norge», der det «slås intern alarm om lønnsgaloppen» blant lederne i Innovasjon Norge.

Traaseth varslet styret i oktober om «ukultur i selskapet» og mener hun har bred støtte fra tillitsvalgte og styret, skriver DN.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere