NA24.no

Inspirert av filmstjerne

Sist oppdatert:
Dorthes rap er veldig lik filmstjernes opptreden i Saturday Night Live. Se videoen her.

Vi kjenner skuespilleren Natalie Portman som en dydig ung dame, men på det amerikanske sketsjeprogrammet Saturday Night Live viste hun en side av seg som kan få Dorthe Skappels rap om TV 2 til å fremstå som dydigheten selv.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Dorthe Skappel og the Manshow fikk stor oppmerksomhet da sladredivaen dukket opp i programmet til Håvard Lilleheie og rappet om det indre livet i TV 2 - hvor hun blant annet slaktet flere av sine kolleger.

Men Dorthe er langt fra den første kvinnen som har rappet på tv og slengt dritt. Star Wars-stjerne Natalie Portman har gjort tilsvarende på humorprogrammet Saturday Night Live. Ikke så rent ulik Dorthes rap.

- Jo, det er helt klart at vi har latt oss inspirere av det, men jeg vil ikke kalle det en kopi. Vi så den og synes det hadde vært utrolig gøy å gjøre det med en dame her i landet. Og da med en man ikke forventer fra og det mener jeg vi har fått til med Dorthe, sier Manshow-produsent Steffan Ludvigsen til NA24 Propaganda.

(Artikkelen fortsetter under)

Språket til Portman er atskillig hardere enn Skappels, men det skyldes at Dorthes er på norsk, mener Ludvigsen.

- Du kan si at jeg er veldig fornøyd med resultatet vi fikk, jeg tror at det blir noe annet på engelsk, det ser du på norsk rap også. Det er ikke like stort trykk på norsk. Det er tross alt engelsk og amerikansk som er rappens originalspråk. Jeg synes vår versjon har bra med trykk og aggressivitet, sier produsenten.

ANGRER NAKENSCENER: Natalie Portman.

Les også: Her er Dorthes sjokk-rap

Dorthe Skappel var Manshows førstevalg og Skappel takket ja på første forsøk. Om det blir mer kontroversiell rap er i det blå, men gjestene skal involveres enda mer i showet.

- Om vi ikke får uventede rapper, så får vi åtte nye humorinnslag fra dem som er gjester hos oss. Det vi forsøker på å er å involvere gjestene i innslagene våre, sier Ludvigsen og forteller at blant andre Alex Rosén er med i en av sketsjene i denne ukens program.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere