NA24.no

Interessen stuper for «Hver gang vi møtes»

BLE HEDRET: Lørdag var det Anneli Dreckers kveld på TV 2.
BLE HEDRET: Lørdag var det Anneli Dreckers kveld på TV 2. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Dette skyldes nok at programmet ikke skilter med like store stjerner som tidligere sesonger, sier TV-ekspert.

Anneli Drecker ble hyllet i lørdagens «Hver gang vi møtes». Framførelsen av låtene til sangeren og låtskriveren fra Bel Canto var ingen seermagnet.


Programmet hadde 425.000 seere. Det er tidenes dårligste for programserien som nå er inne i sin tredje sesong.

Mangler stjerner

Tallene viser også et kraftig fall fra sesongpremièren forrige lørdag. Programmet i to deler hadde da 532.000 seere. 


Til sammenligning hadde «Hver gang vi møtes» nesten 800.000 seere i snitt våren 2013.

- Jeg tror ikke at programmet kommer opp på det nivået det var forrige sesong, og dette skyldes nok at programmet ikke skilter med like store stjerner som tidligere sesonger, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo til Nettavisen.

Uheldig valg

Den store TV-vinneren i forrige uke var finalesendingen av «Mesternes Mester» på NRK. Programmet som gikk nesten samtidig med «Hver gang vi møtes» hadde 1.053.000 seere.

- Det er litt uheldig at TV 2 går ut i så stor konkurranse, seerne legger til seg vaner og når programmet ikke blir en del av seervanene fra starten så blir det vanskeligere, fortsetter Teslo som til daglig jobber i mediebyrået Carat.

De tre delfinalene i Melodi Grand Prix sørget også for ytterligere NRK-forsprang i helgen, og færre seere til «Hver gang vi møtes». 

IKKE FORNØYD: Per Christian Strand Teslo i Carat tror ikke at «Hver gang vi møtes» vil kunne hevde seg mot tidligere sesonger.

Programmet lørdag var det mest populære med 644.000 seere. Fredag hadde programmet 641.000 seere. Søndag fulgte 522.000 nordmenn sendingen.

-«Hver gang vi møtes» vil nok ha utfordringer med seertallene også neste lørdag da det går i klinsj med MGP-finalen. Historisk sett har program vanskeligheter med å ta seg opp utover i sesongene, men med tanke på all opptaksseingen er det nok muligheter for at «Hver gang vi møtes» vil øke seertallene noe når konkurransen blir mindre, sier TV-ekspert Teslo i Carat.

Over 170.000 har sett programmet som gikk forrige lørdag i opptak, og dette inkluderer ikke tall fra TV2 Sumo.


Hva synes du om «Hver gang vi møtes»? Si din mening i kommentarfeltet!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere