NA24.no

Sophia Bush og Dan Fredinburg på DoSomething.orgs og VH1s Do Something Awards i 2013.
Sophia Bush og Dan Fredinburg på DoSomething.orgs og VH1s Do Something Awards i 2013. Foto: Jeffrey Mayer (WireImage)

Internett sørger over Google-sjefs død

Sist oppdatert:
Dan Fredinburg, en av sjefene i Google, mistet livet i snøskredet på Mount Everest lørdag.

Minst 17 personer er meldt omkommet etter skredene på Mount Everest lørdag. Blant dem er leder for personvern i Google X, Dan Fredinburg.

Google X er selskapets hemmelige innovasjonslab, og Dan er en av de bekreftet omkomne etter snøskredene, skriver The Guardian.

Les også: Minst 13 døde i snøskred ved Mount Everest

Sørger på sosiale medier

På Instagram er responsen etter Google-sjefens død enorm. 

Dan Fredinburgs tidligere kjæreste og skuespiller Sophia Bush publiserte i går et hyllestbilde til ham på sin Instagram, der hun skriver:

- Det finnes ingen passende ord. I dag, forsøker jeg å plukke opp bitene av hjertet mitt som har blitt knust i småbiter. Jeg kommer antakeligvis aldri til å finne dem alle.

Under bildet har det strømmet inn enormt mange kondolanser og hilsener.

- Han var en utrolig bror, en brilliant ingeniør og en pokkers bra mann. jeg er knust og samtidig dypt takknemlig over å ha kjent ham, sier Sopiha Bush. 

(Artikkelen fortsetter under bildet) 


På Dan Fredinburgs egne Instagram-konto, har søsteren hans Megan publisert et bilde for å informere følgerne hans om dødsfallet.

- Jeg vegrer meg for å informere alle som elsket ham og at Dan pådro seg en alvorlig hodeskade under skredet på Everest i dag tidlig og ikke klarte seg.

- Vi setter pris på all kjærligheten som har blitt sendt vår vei så langt og vet at sjelen og ånden hans vil leve videre i så mange av oss.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Klarte ikke unnslippe skredet

Tom Briggs, markedssjef for Jagged Globe - et klatre- og ekspedisjonsselskap - bekreftet nyhetene med «den største sorg».

To andre klatrere, Paul Greenan fra Dublin og den britiskfødte Richard Brooks fra Sydney, fikk alvorlige, men ikke livstruende skader ifølge The Guardian.

- De så snøskredet komme og klarte å løpe fra det, men campen lå rett i midten av det. Våre tanker og bønner går ut til Dans familie og venner, sier Briggs.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere