*Nettavisen* Økonomi.

Investor hamstrer luksusboliger

Den bergenske eiendomsinvestoren Jarle Nordnes har de siste årene brukt et tresifret millionbeløp på eiendommer i både Norge og Spania, båt og biler.

15.03.06 08:46

Den tidligere rørleggeren tapte det meste av pengene på aksjer på slutten av 1990-tallet. Men nå velter Nordnes seg i luksus, etter vellykede investeringer i eiendom.

- Jeg synes ikke det er noe kjekt at du skriver om mine private investeringer, men du er jo i din fulle rett til det, sier Nordnes til Dagens Næringsliv.

Hans ferskeste kjøp er eiendommen «The Golden Mile» i Marbella i Spania til 30 millioner kroner. Feriehuset er på 820 kvadratmeter, med seks soverom, seks bad, treningsrom, solarium og bad og suite til eventuelle ansatte.

Også hjemme i Norge har Nordnes flere luksuseiendommer. Porteføljen består av blant annet en hytte til 20 millioner kroner på Kikut Fjellgrend på Geilo, en ferieøy utenfor Os med verdi 25 millioner kroner og en 15 millioners penthouse-leilighet i Bergen sentrum.

I tillegg har investoren punget ut for en misunnelsesverdig bilpark, med en BMW X5, en Mercedes SL200 kabriolet og en Range Rover Sport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.