NA24.no

Italiensk jubel for Blom

Administrerende direktør Dirk Blaauw i Blom
Administrerende direktør Dirk Blaauw i Blom Foto: Borgen, Ørn E. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Melder om storkontrakt.

Blom CGR, Bloms italienske datterselskap, har etablert et samarbeidsselskap, Telaer STA, sammen med to datterselskap av Finmeccanica Group, e-Geos og Galileo Avionica, for levering av produkter og tjenester innen flybåren og satellitt - basert informasjon til Governmental Agency (AGEA) i Italia.

125 millioner kroner
Telaer STA har nå blitt tildelt en strategisk viktig kontrakt av AGEA til estimert verdi på 125 millioner kroner for leveranse av flybåren og satellittbasert data og tjenester til bruk innen nasjonalt jordbruk og regionale skogområder i Italia. Prosjektet vil ha en estimert varighet over tre år.

- Denne spennende avtalen har hovedsakelig blitt vunnet grunnet den brede erfaringen og unike kompetansen til partnerne i Telaer STA. Det nye partnerskapet danner en ledende aktør innen flybåren og satellitt - basert informasjon, nasjonalt i Italia så vel som i Europa, sier Giovanni Banchini, administrerende direktør i Blom CGR.

Blom CGR og e-Geos, har levert tjenester innen flybåren informasjon og satellittdata til det Italienske Jordbruksdepartementet og AGEA i over 20 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere