NA24.no

«James Bond»-villa solgt


SOLGT: Den kjente arkitekten Jan Inge Hovig tegnet villaen i Asker for Dressmann-gründer Frank Varner i 1972.
SOLGT: Den kjente arkitekten Jan Inge Hovig tegnet villaen i Asker for Dressmann-gründer Frank Varner i 1972. Foto: Krogsveen
Sist oppdatert:
- Du vil aldri gjette prisen.

I oktober skrev Nettavisen om funkisperlen Grønsundåsen 23 i Asker, som hadde fått en prisreduksjon fra 15 til 13,5 millioner på grunn tregt salg. Interessen var stor, men:

- Huset ligger i nærheten av E18, og man kan høre veien på baksiden. Flere interesserte har oppgitt trafikkstøy som årsak til at de ikke har lagt inn bud. I tillegg er det et voldsomt stort hus med 90-tallsstandard; det er mye som må gjøres, sa megler Terje Tveit hos megler Krogsveen i Asker.

Nå er imidlertid villaen solgt. Det bekrefter Terje Tveit, som er daglig leder for Krogsveens kontor i Asker, til Nettavisen.

- Jeg kan foreløpig ikke uttale meg om prisen, men den gikk for litt under det den var lagt ut til som prisantydning, sier megler Terje Tveit til Nettavisen mandag. Altså litt under 13,5 millioner.

Se prospektet og flere bilder av villaen.

I oktober var det sosiolog og skribent Kjetil Rolness som promoterte funkisperlen på Facebook, etter at han hadde vært på en sniktitt i «James Bond»-villaen i Asker.

Les mer: Får ikke solgt Varners «James Bond»-villa

Kjetil Rolness.

Mandag kveld forteller Rolness at villaen er solgt til et vennepar av hans familie.

«Så har pinadø et vennepar av oss kjøpt James-Bond Villaen i Asker (...) Du vil aldri gjette prisen» skriver Rolnes på Facebook.

I kommentarfeltet under innlegg, skriver Rolness selv at prisen ble 12,2 millioner kroner.

Villaen ble bygget i 1972 av klesmagnaten Frank Varner. Arkitekten bak de 571 kvadratmeterne, Jan Inge Hovig, har også tegnet Ishavskatedralen i Tromsø. 

De siste ti årene har villaen vært eid av Varner-Gruppen, som blant annet har brukt lokalene til møtevirksomhet.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere