Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har ingenting mer å si

Men CNN-gründeren snakker ut i sin ferske biografi.

Den er skrevet av en tidligere ansatt hos Ted Turner, og 69-åringen snakker ut om ekteskapet med Jane Fonda, farens selvmord, sparkingen fra Time Warner og hva det skal stå på gravsteinen.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

I «Call Me Ted», som Turner har fått fem millioner dollar i forhåndsbetaling for, heter det at kabel-TV-gründeren vil ha ordene «Jeg har ingenting mer å si» på gravsteinen.

I den 433 sider lange boken som nyhetsbyrået AP har lest, skriver Turner at han og treningsdronningen Jane Fonda ikke klarte å kommunisere med hverandre. Til tross for at begge var veldig glade i hverandre, tok ekteskapet slutt etter ti år.

69-årige Turners far tok livet av seg da sønnen var i midten av 20-årene, og i biografien kommer det frem at Ted Turner fikk diagnosen bipolar (manisk depressiv). En ny psykiater droppet imidlertid diagnosen.

Ifølge rikinglisten til Forbes.com er den tidligere CNN-sjefen nå USAs 190. rikeste med en nettoformue på 2,3 milliarder dollar. Turner insisterer fortsatt på at han ble sparket av tidligere Time Warner-president Garald Levin etter at selskapet slo seg sammen med AOL ved årtusenskiftet. Levin nekter for dette i biografien.

Time Warner kjøpte opp Turner Broadcasting Systems i 1996.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken