Gå til sidens hovedinnhold

Jenny Skavlan hottest på nett

Jenny Skavlan, Snåsamannen, nazister, gørr og vakre damer topper nordmenns søkevaner.

Jenny Skavlan fortsetter å dominere på nettet over de mest søkte ordene hos Kvasir. I fjor fikk hun drahjelp av eksponeringen i «Skal vi danse». Ved innledningen av 2009 har hun allerede plassert seg i toppen av søkelistene, godt hjulpet av nazi-zombier.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Kvasir er den største norske søkemotoren, og søkestatistikken avslører hva nordmenn er opptatt av. Nå har Kvasir sett på hvilke søkeord som beveget seg mest oppover på søkestatistikken i forrige uke.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Pene jenter er uslåelig
Det mest populære søkeordet i forrige uke var «Jenny Skavlan», som kjemper mot nazi-zombier fra andre verdenskrig i filmen «Død snø». Neste plass på søketoppen handler også om en film med nazisme som tematikk, uten sammenligning for øvrig. Agnes Kittelsen som spiller Tikken Lindebrække, hustru til motstandsmannen Max Manus i filmen med samme navn, følger hakk i hel på Jenny Skavlan.

- Det er tydelig at det er film som nå gjelder for norske nettbrukere, og kombinasjonen av god norsk film og pene norske jenter er uslåelig, forteller Renate Morken i Eniro.

Snåsamannen og Patrick Swayze
- Den første uken i januar dominerte typiske informasjonssøk på blant annet mat, reiser, bil og spill. Faktisk var kjendiser helt fraværende den første uken i året. Uken etter domineres listen fullstendig av kjendiser, sier Morken.

Andre som også er populære i søkefeltet til nordmenn er Snåsamannen og den kreftsyke «Dirty Dancing»-stjernen Patrick Swayze.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto