NA24.no

Jevnt fra Prosafe Production

FPSO-selskapet Prosafe Production har levert resultater på linje med tidligere kvartaler.

Med lange kontrakter i bunn fortsatte Prosafe Production å vise en jevn inntektsstrøm i tredje kvartal med driftsresultater på nivå med det som er levert i de to foregående kvartalene.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsinntektene endte på 70,1 millioner dollar med et driftsresultat på 21 millioner dollar. I samme periode i fjor var driftsinntektene på 41,6 millioner dollar og driftsresultatet på 16m4 millioner.

Resultat før skatt endte på 3,1 millioner dollar, kraftig beskjært av urealisert valutatap på omkring 10 millioner dollar. I samme periode i fjor endte resultat før skatt på 18,5 millioner dollar, da med positive valutaposter på 2 millioner dollar og null rentekostnader.

Prosafe opplyser at selskapet er fullfinansiert og ikke ser noen utfordringer som følge av finanskrisen da kontantstrømmen er sikret gjennom lange kontrakter for selskapets flytende produksjonsenheter for olje og gass.

De forventer heller ikke de store påvirkningen for sitt kjernemarked som følge av den lave oljeprisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere