I november ble det kjent at den tidligere landslagsspilleren og konen Louise Angelica Riise solgte huset i Ålesund.

Ekteparet la boligen ut for salg i oktober i fjor høst, men da nyheten om salget sprakk ville ikke Riise selv eller manager Erland Bakke røpe kjøpesummen.

Den har vært ukjent inntil den ble registrert i det offentlige eiendomsregisteret onsdag. Her kommer det frem at to andre personer har kjøpt en halvdel hver av boligen, og at kjøpesummen var 8,3 millioner kroner.

Prisantydning 8,8 mill.

Dette er 500.000 kroner under prisantydningen som var på 8,8 millioner kroner.

Nettavisen har kontaktet Riise og Bakke, men ingen av dem har besvart våre henvendelser.

Da boligen ble solgt uttalte Bakke til Nettavisen at Riise var fornøyd med salgssummen.

- Selger og kjøper er fornøyd med salgssummen. Det var en effektiv prosess, hvor de slapp å ha ekstra visninger. Jeg har ingen kommentar til om huset ble solgt for over eller under prisantydning. Det er en konfidensiell avtale mellom begge parter.

Ifølge eiendomsregisteret kjøpte Riise og konen boligen i Ålesund for 7.950.000 kroner i desember 2016. De har også gjort mindre oppussing som overflatebehandlinger, fått inn nytt kjøkken, gjort litt på veggene og malt, har Bakke tidligere uttalt.

Les også: Nav har tatt pant på 580.000 kroner i boligen til John Arne Riise

Det er usikkert hvor mye de har brukt på oppussingen og eventuelle meglerutgifter, og dermed er det også usikkert om de har fått et reelt overskudd på boligprosjektet i Ålesund.

Nytt barn og ny jobb

Det teoretiske overskuddet, med utgangspunkt i registrert kjøp- og salgssum, er 350.000 kroner.

Det er også usikkert hva som skjer med panten som Nav tok på 580.000 kroner i boligen til Riise-ekteparet.

Riise-paret la ut boligen til salgs, fordi de ønsket å flytte til Østlandet og nærmere familien.

- Grunnen for salg er at det er ingenting som holder de igjen i Ålesund, og de har hatt et ønske om å flytte nærmere Østlandet og familien. De er veldig glad i Ålesund, men har et ønske om å flytte nærmere familien, sa Bakke, rett etter at boligannonsen ble lagt ut.

Les også: John Arne Riise til sak mot Nettavisen

I begynnelsen av januar ble det kjent at Riise skulle bli sportsdirektør for den maltesiske fotballklubben Birkirkara FC.

I midten av januar kom også nyheten om at Riise og hans tredje kone venter deres første felles barn. Riise har tre barn fra to tidligere ekteskap.

Einar Aas la nettopp ut sin luksusleilighet på Tjuvholmen i Oslo ut for salg. Prislapp: 70 millioner kroner.