Huset som ligger i sjøkanten på Hessa ble lagt ut på finn.no i oktober, med en prisantydning på 8,8 millioner kroner. Det var 850.000 kroner mer enn den tidligere Liverpool-spilleren kjøpte eneboligen for.

Les også: John Arne Riise har lagt ut huset i Ålesund for salg

- De har gjort noe, det har vært mer overflatebehandling. De har fiksa litt på kjøkkenet, de har gjort litt på veggene, de har malt litt og sånne ting, sa Riises manager Erland Bakke, for noen uker siden.

Bruksarealet på boligen er på 372 kvadratmeter.

Vil ikke avsløre sum

Sunnmørsposten omtalte saken først for noen dager siden, men Bakke er fortsatt like lite snakkesalig om salget.

- Selger og kjøper er fornøyd med salgssummen. Det var en effektiv prosess, hvor de slapp å ha ekstra visninger. Jeg har ingen kommentar til om huset ble solgt for over eller under prisantydning. Det er en konfidensiell avtale mellom begge parter, sier Bakke til Nettavisen.

Riise-paret la ut boligen til salgs, fordi de ønsker å flytte til Østlandet og nærmere familien.

Les også: Nav har tatt pant på 580.000 kroner i boligen til John Arne Riise

- Grunnen for salg er at det er ingenting som holder de igjen i Ålesund, og de har hatt et ønske om å flytte nærmere Østlandet og familien. De er veldig glad i Ålesund, men har et ønske om å flytte nærmere familien, sa Bakke, rett etter at boligannonsen ble lagt ut.

Fortsatt noen måneder til

Flyttingen til Østlandet blir imidlertid ikke med det første. Ekteparet beholder huset i noen måneder til.

- Nå jobber de aktivt for å finne seg et nytt sted å bo, men det er ikke noe hastverk enda. Det er ikke overtagelse før 1. mars 2019, og John Arne Riise har også en leilighet i Malta, forteller Riises manager.