NA24.no

Kamp mot morgenfugler

Sist oppdatert:
Trøtt i trynet? Jobbportalen for B-mennesker er på vei til Norge.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den danske organisasjonen «B-samfunnet» har inngått et samarbeid med jobbsøkertjenesten Livejob om å utvikle en spesiell jobbportal for morgentrøtte typer.

Det treffende navnet på nettstedet er B-alivejob.com. Denne skal bli tilgjengelig også for norske trøttinger, melder business.dk.

NA24 - din næringslivsavis

- Vi vil forandre måten folk jobber på, derfor tvilte vi ikke et sekund da B-samfunnet foreslå en jobbportal for B-mennesker, sier Peter Hildebrandt i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Han mener dette gir god mulighet for de nordiske selskapene som jobber mye med USA å ansatte B-mennesker, for her foregår det meste av arbeidet etter klokken 18.

I Danmark har de allerede begynt å serfitisere B-menneskevennlige jobber. Her har B-samfunnet rukket å få 5000 medlemmer, og i tillegg har de startet en søsterorganisasjon i Sverige. Nå skal de morgentrøtte få sin plass på kartet også i Norge, Finland og Polen.

Etter sommerferien trapper de for alvor opp kampen mot morgenfuglene, og planen er å starte en egen skole for B-mennesker allerede neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere