*Nettavisen* Økonomi.

Kampanje selges til ansatte

Foto: (TV 2 Nettavisen)

Tre ansatte overtar bransjeblad fra Hjemmet Mortensen.

18.03.09 10:40

De andre ansatte blir med videre.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi overtar Kampanje som en hel virksomhet, dette er en virksomhetsovertakelse som innbefatter de øvrige ansatte i tillegg til oss tre som blir eiere, sier nettredaktør Knut Kristian Hauger til Journalistens nettutgave.

Han overtar nå eierskapet sammen med Erlend Fossbakken og Hilde Nyman. Hauger blir daglig leder, og trioen overtar styringen fra 1. april. Foreløpig er mye av den videre satsningen uavklart.

- Vi har nærmest akkurat kommet ut av styrerommet til Hjemmet Mortensen så alt dette er foreløpig veldig ferskt. Vi skal sette oss ned og jobbe fram til overtakelsesdato og se på hvordan vi skal løfte dette videre.

- Vi mener Kampanje fortjener en eier som vil gi bedre utviklingsmuligheter enn det HM kan klare. Bladet/nettstedet faller ikke naturlig inn i noen av de redaksjonelle områdene vi har etablert. Det er derfor vanskelig å se hvordan vi kan ivareta og utvikle merkevaren på en god måte, og hvordan Kampanje skal bidra inn i vår nye organisasjon, sa Hjemmet Mortensens administrerende direktør Anne Britt Berentsen tidligere i år.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.