NA24.no

Kan oppgangen fortsette?

Forrige ukes jubelavslutning gjør at hovedindeksen nærmer seg 400 poeng. Følg utviklingen her.

Oljeprisen holder seg sterk mandag morgen etter fredagens kraftige opptur i den amerikanske handelen. Oljeservicesektoren utviklet seg også sterkt. Riggselskapene fortsatte oppturen på sterke slutninger.

Acta går ex. utbytte på 2 kroner i dag. Det samme gjør også Media & Research Group som vil bli notert ex. utbytte på 0,60 kroner.

EDBASA melder at adm. direktør i EDB Sverige har forlatt stillingen. Dette setter i gang spekulasjonene om at utviklingen ikke har vært slik selskapet ønsket i Sverige.

Questerre kommer med gode nyheter i forbindelse selskapets prosjekter i Vulcan og Beaver River. Produksjonen ved en brønn i Beaver River feltet har startet, samtidig som selskapet melder at det er gjort funn av oljeforekomster ved et prosjekt ved Vulcan feltet.

Rikskjendis og kjempetrader Idar Vollvik har solgt seg ut av aksjene Blom, DNO og Altinex. Dette kan fort få en bjellesaueffekt.

Samtidig er det blitt kjent at en annen finanskjendis, Tore Axel Voldberg, har kjøpt seg ytterligere opp i Fast.

Technor melder at HitecVision har lagt inn et bud på 18 kroner pr. aksje. Fredag sluttet aksjen på 15,20 kroner.

Funcom melder at de har storsatsningen Dreamfall klar til lansering i Nord-Amerika 18. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere