NA24.no

Kan se Sumo gratis

Dersom faren din er abonnent på TV 2 Sumo er det ikke sikkert at du må bli det.

TV 2s webtv-tjeneste TV 2 Sumo har vært en aldri så liten suksess. Da oppkjøringen til Tippeligaen var i gang før påske hadde TV 2 Sumo over 100.000 visninger på prøvekampene.

NA24 - din næringslivsavis

Kan slippe betaling
- Vi ser at det er en generell vekst i nett-tv, og denne økningen hos oss ligger omtrent der vi ser den ligger på nettet generelt, kanskje er vår økning litt over det igjen, sier TV 2 Sumo-redaktør Helge Høibraaten til NA24 Propaganda.

Høibraaten mener at økningen til Sumo kommer av økt kjennskap til tjenesten og et godt tilbud.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Tilbudet er så pass godt at du egentlig ikke trenger abonnement på tjenesten – så lenge du har en venn som vil dele sitt med deg. For tjenesten er lagt opp slik at du kan se den hvor du vil, fra hvilken pc du vil, så lenge du har brukernavn og passord.

- Du kan ta med deg abonnementet ditt hvor du vil. Men flere ikke kan logge seg på samme brukernavn og benytte seg av det samtidig, understreker Høibraaten.

- Du som betaler
Ofte er betalingstjenester på nettet knyttet opp mot IP-adressen brukeren sitter med, det ønsker ikke TV 2.

- Det synes vi er unødvendig tungvint. Det er tross alt du og ikke pcen din som har betalt for tjenesten, forklarer redaktøren.

Høibraaten tror ikke brukerne vil misbruke passordet.

- Jeg tror at kundene våre er skikkelige folk som skjønner at våre systemer er slik fordi vi har tiltro til dem. Det er klart at dersom vi i fremtiden ser at dette er et problem, vil vi kanskje måtte endre praksisen, understreker redaktøren.

Angivelig skal det være mulig å logge seg på med samme brukernavn, samtidig, dersom brukerne sitter på en og samme IP-adresse. Det betyr at dersom en av kollegene dine på jobben er Sumo-bruker, kan du også benytte deg av hans eller hennes profil samtidig - så lenge dere sitter på jobb. Høibraaten ønsker ikke kommentere dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere