NA24.no

Kan tjene millioner på ekstrakamper

Branns Roald Bruun-Hanssen sier klubben skal kutte blilettprisene på Stadion i kvalik-kampen, men at klubben ikke har bestemt prisene ennå.
Branns Roald Bruun-Hanssen sier klubben skal kutte blilettprisene på Stadion i kvalik-kampen, men at klubben ikke har bestemt prisene ennå. Foto: Vidar Langeland (Bergensavisen)
Brann vil sette ned billettprisene for å fylle Stadion til kvalik-kampen.

Brann får trolig alle inntektene fra hjemmekampen i kvalifiseringen søndag 23. november, skriver BA

I kvalifiseringskampene mellom 1. divisjonslagene fordeles inntektene 60/40 i favør hjemmelaget, men etter det BA erfarer tilfaller alle inntektene hjemmelaget i de to siste kvalikkampene.

Det vil i så fall bety en kjærkommen ekstrainntekt til økonomisk hardt prøvede Brann.

– Vi regner med å få fordelingen bekreftet fra NFF når offisielt brev om kampene kommer. Vi får håpe at vi klarer å mobilisere den tolvte mann igjen, sier Roald Bruun-Hanssen til BA.

Det er likevel ikke slik at Sportsklubben vil melke supporterne sine i kvalikkampen. For å fylle Stadion planlegger Brann i disse dager kutt i prisene.

– Vi kommer sikkert til å tilpasse billettprisene litt. Nøyaktig hvor mye vi kommer til å redusere de er litt for tidlig å si, uttaler Bruun-Hanssen.

I budsjettene opererer Brann med en snittpris på 150 kroner per billett. Skulle Stadion bli utsolgt til den prisen vil kvalifiseringskampen bety hele 2,6 millioner kroner i økt omsetning.

En snittpris på 100 kroner vil øke omsetningen med knappe 1,8 millioner kroner.

Les flere saker hos: Bergensavisa

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere