Kano-mannen skriver bok

Foto: CLEVELAND POLICE (EPA)

John Darwin - briten som fingerte sin egen død for å få ut forsikringspremien på 2,5 millioner - skal skrive bok fra fengselet.

Farsen rundt tidligere fengselsbetjent John Darwin og hans kone Anne tar ingen ende. Nå har han tenkt å tjene penger på en annen måte, melder telegraph.co.uk. En fotograf fant paret sammen i Panama i 2007. Darwin hadde angivelig dødd i en kanoulykke i Hartlepool i England i 2002. Fem år tok det å avsløre svindelen.

Meldte seg

Han troppet opp på en politistasjon i desember i 2007 og påsto at han hadde mistet hukommelsen. Men innrømmet ikke førsøk på forsikringssvindel. Han og kona ble dømt til fengsel i seks år.

Nå har han til hensikt å «hente» pengene tilbake. Han vil utnytte interessen rundt hans forbrytelse til å skrive boka «Kanomannen - Panama og tilbake» og regner med å tjene 10 millioner kroner på eksperimentet.

To feil

- Jeg gjorde to feil. Den første var å gjøre forbrytelsen. Den andre var å vende tilbake til England, sier Darwin til The Sun. Kona har forlatt ham, og han innrømmer at han savner henne. - Men jeg er slett ikke sikker på at jeg får henne tilbake, sier Darwin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag