NA24.no

Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)

Kapital-sjefen forlater Hegnar

Sist oppdatert:
Kapital-sjef Finn Øystein Bergh slutter hos Trygve Hegnar.

Kapital-sjef Finn Øystein Bergh slutter som redaksjonssjef i Trygve Hegnar magasin Kapital etter 25 år i jobben.

NA24 - din næringslivsavis

Bergh går til ny jobb i Pareto AS som investeringsdirektør.

25 år i bladet
Bergh er 50 år og begynte som journalist i magasinet i 1984. Han er i dag redaksjonssjef i magasinet. Nå er et 25-års arbeidsforhold med redaktør Trygve Hegnar over ved utløp av året.

– Det er riktig at jeg slutter i Kapital, bekrefter Bergh til NA24.

Bergh har også skrevet flere populærøkonomiske bøker som «Økonomiskolen» og «Aksjeskolen». Den avtroppende Kapital-mannen er utdannet som siviløkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt, og har en MBA fra University of Wisconsin-Madison. Han har i tillegg hovedfag i både statsvitenskap og samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo.

50-åringen skriver normalt analyser, reportasjer og kommentarer innen økonomi.

Pareto
Bergh begynner i en ny udefinert stilling hos meglerhuset Pareto. Det hører med til historien at Pareto-sjef Svein Støle også jobbet sammen med Bergh i Kapital.

– Jeg ser fram til å begynne som investeringsdirektør i Pareto, og har hatt det veldig fint i Kapital, sier Bergh til NA24.

Han legger til at det blir rart å slutte etter så mange år i jobbe i bladet, men ser fram til nye utfordringer i meglerhuset.


Forfremmet kjæresten
Journalist Vibeke Holth ble tidligere i år forfremmet til redaktør i kjærestens, Trygve Hegnar, blad. Hegnar laget en helt ny stilling for Holth.

I eget blad skrev Hegnar at Holth «har vært ansatt i Kapital i åtte år og vært prosjektleder for og redaktør i Kapital Reise».

Holth er 35 år er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og har en mastergrad i internasjonal økonomi fra Universitetet i Köln.

Les mer: Hegnar forfremmer kjæresten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere