NA24.no

Kåret til årets eks

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Hyller Høyre-topp og finansfrue.

Julie Brodtkorb Voldberg, stabssjef for Erna Solberg og kommunikasjonssjef i Høyre, er kåret til «Årets eksil-GK-er», av Geelmuyden.Kiese.

- Vi gratulerer Julie med den høythengende tittelen Årets eksil-GK-er. En velfortjent seier til en verdig vinner. Juryen har i sin begrunnelse vektlagt Julies two women-show med Erna Solberg i valgkampen, hvor de parkerte Venstre og FrP og ble en av valgets vinnere, sier seniorrådgiver Hans Geelmuyden, i en melding.

Juryens valg falt på Julie Brodtkorb Voldberg blant annet grunnet snuoperasjonen Høyre har opplevd med henne på laget.

«Juryen har vektlagt resultatene fra arbeidet vinneren gjorde i 2009. Våren 2009 jobbet hun i et splittet parti. Et parti med under 10 prosent oppslutning noen måneder før valget. Forventningene til den første partilederdebatten var lave, men Erna Solberg var bedre trent enn noensinne. Årets eksil-GK-er gikk smilende i kullissene, før de farter landet rundt fra studio til studio fra folkemøte til folkemøte. De satset på inkludering, i stedet for ekskludering, i forhold til regjeringspartnere. Ifølge juryen, en riktig strategi høsten 2009. I dag er ikke partiet anno våren 2009 til å kjenne igjen. Partiet står samlet og har overtatt FrP sin posisjon som først på talerstolen. I front står Årets eksil-GK-er, Julie Brodtkorb Voldberg»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere