Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Kåret til Europas beste lavprisselskap

VINNERE: Administrerende direktør Bjørn Kjos og utvalgte medarbeidere fra pilot- og kabinkorpset i Norwegian tok imot prisen under Paris Air Show tirsdag.
VINNERE: Administrerende direktør Bjørn Kjos og utvalgte medarbeidere fra pilot- og kabinkorpset i Norwegian tok imot prisen under Paris Air Show tirsdag. Foto: (Norwegian)
Sist oppdatert:
Nye stjerner i boka for Kjos & Co.

SkyTrax har kåret Norwegian til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter.

Dette er tredje året på rad at det SkyTrax kårer Norwegian til Europas beste lavprisselskap. Kåringen er gjort utifra bedømmelser fra passasjerene til over 200 flyselskaper over hele verden i det som betegnes som den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Administrerende direktør Bjørn Kjos og utvalgte medarbeidere fra pilot- og kabinkorpset i Norwegian tok imot prisen under Paris Air Show i dag.

- Jeg er veldig stolt og ydmyk over disse viktige anerkjennelsene fra våre passasjerer, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian fikk prisen under Paris air show tirsdag

- Det er tredje året på rad Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap og det er helt fantastisk at vi i tillegg har blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanse for første gang, sier Kjos og takker passasjerene som har gitt selskapet stjerne i boka.

- Det er godt å se at kombinasjonen splitter nye fly, et stort og godt rutenett, lave priser og hyggelig service, blir satt pris på. Dette ville aldri vært mulig uten alle de fantastiske medarbeiderne i Norwegian som hver dag gjør sitt ytterste for at passasjerene våre skal ha en fin reise, sier han.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!