Kåret til landets beste SPAresort

Norefjell Spa & resort ble for andre året på rad kåret av reiselivsbransjens Oscar utdeling "World travel awards" kåret til Norges ledende Spa & Resort for 2011.

Norefjell Spa & resort ble for andre året på rad kåret av reiselivsbransjens Oscar utdeling "World travel awards" kåret til Norges ledende Spa & Resort for 2011. Foto: Norefjell Spa & resort

Vant pris for andre gang.

Norefjell Spa & resort ble for andre året på rad kåret av reiselivsbransjens Oscar utdeling «World travel awards» kåret til Norges ledende Spa & Resort for 2011.

- Vi er meget stolte av at vi har vunnet den for andre året på rad og med den tøffe konkurransen det er i Norge,sier Tom Myrseth,Resortdirektør i Quality Spa & Resort Norefjell i en melding.

2 året
Quality Spa & Resort Norefjell vant den prestige tunge prisen andre året på rad.

Quality Spa & Resort Norefjell har på rekortid etablert seg som et av landets ledende og beste spa resort. Denne uken ble Norefjell Spa & Resort utpekt til Norges ypperste i sin klasse for 2011, de vant prisen i 2010 også.

Det er World Travel Awards som står bak den prestisjefylte kåringen.

De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling. Les mer om World Travel Awards på denne nettsiden.

Unikt konsept
Vakkert plassert på Bøeseter og på solsiden av Norefjell knappe 1 ½ time fra Oslo ligger Norges beste og største spa resort. Siden Quality Spa & Resort Norefjell åpnet dørene i Mars 2009 har en fantastisk innsats fra medarbeiderne og et unikt konsept gjort at man kan smykke seg med den prestisjefylte utmerkelsen World Travel Awards delte ut under reiselivsbransjens Oscarutdeling denne helgen.

- Det er med stolthet og ydmykhet vi mottar den prestisjefylte prisen for andre året på rad. Det var meget sterk konkurranse med mange dyktige aktører i år og dette viser at vi har lykkes med vårt helhetlige spa & resort konsept. Vi tilstreber å gi alle våre gjester fra barn til voksne, bedriftskunder og vennegjenger en flott opplevelse, sier Myrseth i meldingen.

Setter ny standard
- Vi har bevist at det går ann å drive et fjellresort som en helårsdestinasjon ved å jobbe kontinuerlig med produkt og konseptutvikling sier Myrseth. Uten en meget sterk strategi, verdiskapende og omdømmebyggende konsepter og meget hardtarbeidende medarbeidere og ledere ville vi aldri klart det vi har fått til, sier en stolt Direktør

Quality Spa & Resort Norefjell har bidratt til å sette standarden for spa resort i Norge.

På kun 1 ½ driftsår har de med sin høye fokus på service , design, omtanke for sine gjester, unik beliggenhet, og et godt spatilbud er denne prisen et godt tegn på at de har lykkes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.