NA24.no

Kassereren avhøres nå

Politiadvokat Christian Stenberg
Politiadvokat Christian Stenberg Foto: Arild J. Waagbø
Sist oppdatert:
Mannen som tømte Aftenposten-klubbkasse avhøres onsdag.

Det opplyser politiadvokat Christian Stenberg ved Oslo politidistrikt til Nettavisen. Den tidligere kassereren i Aftenposten-typografenes fagforening ble pågrepet av politiet tirsdag kveld.

- Han ble pågrepet hjemme, sier Stenberg.

Les også:- Mange er forbannet

Politiet har foreløpig siktet mannen for utroskap i forbindelse med at 7,5 millioner kroner har blitt borte fra kontoen til Aftenposten Grafiske Klubb (AGK). Den siktede var tidligere kasserer i fagforeningen.

- Har anmeldt
Stenberg bekrefter at den utroskapssiktede mannen har inngitt en anmeldelse til politiet, men Stenberg vil ikke opplyse hvem mannen har anmeldt eller hvorfor.

- Aftenposten Grafiske Klubb har kommet med en påtalebegjæring overfor mannen. Han vil bli avhørt i dag. Det er mye å forberede til et avhør om slike saker. Foreløpig har vi både kontoutskrift og oversikt over transaksjoner, sier Stenberg.

Les også:Stjal millioner av Aftenpostens klubbkasse

Får forsvarer
Den utroskapssiktede mannen har ennå ikke fått oppnevnt noen forsvarer, men Oslo tingrett skal oppnevne en. Stenberg sier at politiet vil prioritere å finne ut hvor Aftenposten-klubbens 7,5 millioner kroner har tatt veien.

- Det er en svært viktig del av etterforskningen, sier Stenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere