NA24.no

Øker antall radiomålinger

Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter.
Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Radioundersøkelsen blir utvidet til 1000 respondenter.

Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter. Utvidelsen av panelet ble ferdig gjennomført i regi av TNS Gallup i løpet av 2011, skriver TNS Gallup i en epost til NA24 Propaganda.

TNS Gallup har målt og rapportert de offisielle lyttertallene for de største radiokanalene og samkjøringene i Norge ved hjelp av et representativt panel med bærbart elektronisk utstyr (PPM) siden 2006.

- Norge var tidlig ute med å måle radio elektronisk, og undersøkelsen dokumenterer den daglige bruken av radio i Norge på den beste mulige måten. For å utvikle undersøkelsen videre har vi utvidet panelet, sier analysesjef i NRK, Kristian Tolonen i meldingen. Tolonen er formann i styringsgruppen for Radioundersøkelsen.

- Som ansvarlig for Radioundersøkelsen i Norge er jeg veldig glad for at Styringsgruppen har valgt å utvide panelet ytterligere til 1000 respondenter. Utvidelsen øker kvaliteten i undersøkelsen ytterligere og gir samtidig flere nedbrytningsmuligheter i data, sier avdelingsleder i TNS Gallup, Christian Thune-Larsen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere