NA24.no

Øker husleien på Aker Brygge

(Scanpix)
Sist oppdatert:
DnB Nor må betale mer for å leie på Aker Brygge.

Bankkonsernet Dnb Nor har inngått avtale med huseier Norwegian Property om forlengelse av dagens leieavtale for hovedkontoret på Aker Brygge.

NA24 - din næringslivsavis

For Norwegian Property betyr forlengelsen av avtalen økte årlige leieinntekter på 10 millioner kroner til 79,8 millioner kroner. Ny utløpsdato i atalen er nå 31.mars 2013.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Det er velkjent i markedet at Dnb Nor flytter fra blant annet Aker Brygge til sitt nye hovedkontor under bygging i Bjørvika om noen få år. Ved inngåelsen av denne forlengelsen har vi ønsket å tilby DnbNor som leietaker en forlengelse med et gunstig og attraktivt leienivå, mot at vi som utleier får ytterligere økt forutsigbarhet på kontantstrømmen i kontorporteføljen, med en forlenget kontrakt med en meget god leietaker, sier administrerende direktør Petter Jansen i Norwegian Property.

Leiekontrakten omfatter 23.015 kvm kontor og 2.428 kvm lager, og avtalt leiepris er kr 3.300 kroner per kvadratmeter for kontor og kr 1.600 kroner meteren for lager, gjeldende fra 28. september 2011.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere