NA24.no

Øker i CashGuard

Sist oppdatert:
PSI øker den finansielle og industrielle investering i det svenske selskapet.

PSI Group melder at de har økt eierandelene i CashGuard. Selskapet har kjøpt 2.136.000 aksjer i CashGuard AB og eier etter dette kjøpet 1.000.000 A-aksjer og 11.339.368 B-aksjer som utgjør 19,7 prosent av stemmene og 12,4 prosent av kapitalen i CashGuard AB.

NA24 - din næringslivsavis

- Styring, effektivisering, distribusjon og sikring av kontanter - primært relatert til CashGuard - er et sentralt område for PSI. Som Skandinavias ledende leverandør av avanserte IT-løsninger til detaljhandelen har vi store forventninger til CashGuard fremover, sier Leif-Flemming Bakke, styreformann i PSI Group.

Selskapet forventer økende leveranser av CashGuard-løsninger i disse landene kommende kvartaler basert på inngåtte avtaler.

- Vi er trolig bare er i startgropen når det gjelder kontantsikringsløsninger for detaljhandelen. Potensialet er stort. Kontanter blir ikke borte med det første, og det finnes et utall kassepunkter i Skandinavia hvor behovet for kontantsikringsløsninger i høyeste grad eksisterer. Dette er et marked som PSI, i samarbeid med CashGuard, har stor tro på i tiden fremover, uttaler Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI, og tillegger:

Aksjene i CashGuard anses som en kombinasjon av en finansiell og industriell investering for PSI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere