NA24.no

Køfritt i Australia

Sist oppdatert:
Q-Free skal levere bombrikker for 30 millioner kroner til Australia og Frankrike.

I løpet av januar har selskapet fått flere kontrakter i de to viktige selskapene.

NA24 - din næringslivsavis

Q-Free skal levere bombrikker til Road Traffic Authorities i region New South Wales i Australia til en verdi av 15 millioner kroner. Kunden administrerer et veinett i Australia med 4,8 millioner biler, og har vært kunde av Q-Free siden 1999.

Q-Free starter arbeidet med leveransen umiddelbart, og ordren skal i hovedsak leveres i løpet av 2007.

Frankrike
Bomveibrikkeselskapet har også sikret flere nye avtaler i Frankrike i løpet av januar. Blant kontraktene som er undertegnet er leveranse av veikantutstyr med en ramme på 6 millioner kroner. Det er første gang Q-Free har fått en slik avtale.

Det er to operatører APRR og ASF ssom er kundene i Frankrike. ASF og APRR er de to største konsesjonærene i Frankrike. I tillegg har selskapet fått ny rammekontrakt med Cofiroute for leveranse av brikker. Cofiroute opererer veisystem i Loire-dalen sydvest for Paris.

Totalt er det inngått kontrakter i Frankrike, inkludert rammekontrakter, på 15 millioner kroner i løpet av januar. Selskapet begynner å levere på rammekontraktene omgående.

Viktig inntektskilde
- Ordrer fra land som allerede har etablert betalings-systemer for veiprising er og vil alltid være en viktig inntektskilde for Q-Free, samtidig som den store veksten på lengre sikt vil komme fra markeder hvor det skal etableres nye systemer, kommenterer konsernsjef Øyvind Isaksen i Q-Free.

- Vi er svært fornøyd med å ha landet den første veikant-leveransen i Frankrike. Den er et synlig bevis på vår konkurransedyktighet i et modent marked, og underbygger selskapets vekstambisjoner, fortsetter Isaksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere