NA24.no

(Kasper Wikestad / Digitalsport)

Kjemper om fotball-tv

Sist oppdatert:
Vålerenga Fotball fortsetter å sende eget tv etter kampslutt - i samarbeid med TV 2s konkurrent.

Avtalen er enkel og grei: Klubbene i norsk toppfotball skal bidra med innhold til fotballportalen FXT. Det hindret ikke Lyn og Vålerenga fra å samarbeide med konkurrenten.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tirsdag ble det riktignok kjent at Lyn trekker seg fra samarbeidet med Aftenpostens nett-tv-satsing, hvor klubbens eget innhold ble distribuert. Det er ikke Vålerenga med på.

- Vi kommer til å fullføre avtalen med Aftenposten ut vårsesongen. Dette er dessuten en avtale som er skjedd i full forståelse med TV 2 Interaktivs ledelse og Norsk Toppfotball, sier mediesjef Bjørn Olsen i Vålerenga Fotball til NA24 Propaganda.

- At de fortsetter samarbeidet er vi kjent og inneforstått med. Det er etter avtalen. Når det gjelder forankringen i Norsk Toppfotball og Interaktiv ønsker jeg ikke å gå inn i en diskusjon eksternt, sier TV 2 Interaktiv-sjef Gunnar Stavrum til NA24 Propaganda.

At de norske klubbene lager fotball-tv ser Stavrum på som positivt, men at de sender innholdet hos konkurrenten mener han er problematisk.

- Jeg har ingenting i mot at Lyn og Vålerenga lager eget tv, jeg synes det er veldig bra og har deltatt i sendingene, også. Når de derimot gjør det i samarbeid med våre konkurrenter, på tross av avtalen om at vi skal samarbeide, er det ikke bra. Har vi et samarbeid til felles beste, må vi gjøre det. Når lagene går til konkurrenter undergraves samarbeidet, sier Stavrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere