NA24.no

Kjendisadvokat Mona Høiness selger luksusleilighet


Kjendisadvokat Mona Høiness (innfeldt) og ektemannen selger halvparten av luksusleiligheten beliggende i Kristiansands nye «indrefilet» Tangen Ytterst (rød ring)
Kjendisadvokat Mona Høiness (innfeldt) og ektemannen selger halvparten av luksusleiligheten beliggende i Kristiansands nye «indrefilet» Tangen Ytterst (rød ring) Foto: Terje Bendiksby / montasje Nettavisen (NTB scanpix / Mediehuset Nettavisen / Google Maps)
Sist oppdatert:
Mona Høiness og ektemannen Erik Overgaard selger halvparten av sin luksusleilighet i Kristiansand.

– De har brukt mye tid og ressurser på å renovere og innrede det til sitt eget, så det er med tungt hjerte de nå velger å legge ut den ene etasjen for salg, sier Sindre Lian, eiendomsmegler i Privatmegleren, til Fædrelandsvennen (krever abonnement).

Det var i 2014 Mona Høiness og Erik Overgaard kjøpte to leiligheter på tilsammen 220 kvadratmeter ytterst på Tangen i Kristiansand for over 20 millioner kroner. Paret slo de to leilighetene sammen og flyttet inn året etter.

Les også: Får 50.000 kroner for å tipse naboer om bolig

Leiligheten på 149 kvadratmeter, som nå ligger ute for salg, har en
prisantydning på 17.700.000 kroner. Ifølge Lian er dette under total kostpris.

Les også: Mona Høiness vant arvestriden

- Leiligheten skal slås opp til  to leiligheter igjen. De har rett og
slett kommet fram til at de ikke har behov for en så stor leilighet, men ettersom de trives svært godt der velger de å beholde den øverste etasjen selv, forteller han til Fædrelandsvennen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere