Gå til sidens hovedinnhold

Kjendiskvinner skal døpe «norsk baby»

Blir gudmødre for verdens største cruiseskip. Se bilder av herligheten.

Den Miami-baserte sangeren Gloria Estefan, kunstløperen Michelle Kwan, svømmeren Dara Torres, skuespiller Keisha Pulliam, OL-mester i turn Shawn Johnson, skuespiller Jane Seymour og treningsekspert Daisy Fuentes skal alle døpe verdens største cruiseskip i Miami neste mandag.

Tallet er syv
Disse syv kvinnene er valgt som gudmødre for verdens største cruiseskip «Oasis of the Seas». Gigantskipet skal døpes den 30. november.

Kvinnene skal representere hvert sitt nabolag om bord «Oasis of the Seas».

- Vi i Royal Caribbean er veldig stolte av at syv så flotte kvinner har tatt på seg ansvaret med å være gudmødre for Oasis of the Seas. Vårt mest revolusjonerende skip noensinne, måtte døpes av en enestående gruppe kvinner, skriver nordensjef Roar Meidal Royal Caribbean Cruises (RCL) i en melding.

2.700 lugarer
Gudmødrene er valgt på grunn av sine personligheter og engasjement. Dette fordi de er positive forbilder for mennesker over hele verden. Jentegjengen døper skipet offisielt under en veldedighetsseilas for «Make a Wish-stiftelsen», som oppfyller ønskene til dødssyke barn.

«Oasis of the Seas», et 360 meter langt ingeniørmessig kunstverk, strekker seg over 16 dekk. Det er på 220.000 bruttotonn med 2.700 lugarer og med kapasitet på nesten 6.300 passasjerer. Skipet vil ha hjemmehavn i Port Everglades i Fort Lauderdale, Florida.

Hun legger ut på sitt første ordinære cruise med passasjerer den 5. desember, og vil da seile på ukescruise på både Vestlige og Østlige Karibien.

Her kan du se de første bildene av skipet før det ble sjøsatt:

2305

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget