NA24.no

Kjendissted fikk skjenkesmekk

Sist oppdatert:
Tingretten slår hardt ned på finanselitens yndlingsted La Belle Sole, og festen da Robbie Williams ikke dukket opp.

Utestedet La Belle Sole er finanselitens hangout-yndling. Men da Robbie Williams var ventet innom smalt personalet champagnekorkene i taket litt for lenge. Det har Oslo tingrett slått fast.

NA24 - din næringslivsavis

Dukket ikke opp
I forbindelse med at Robbie Williams holdt konsert i Oslo, var det ventet at han skulle komme til utestedet i løpet av fredagsnatten i desember 2004.

Den godeste Robbie dukket aldri opp, men noen av bandmedlemmene kom til utestedet, og dermed ble det full fest for personalet og bandet til langt utpå morgenkvisten.

Gratis øl
I retten forklarte eierne av La Belle Sole at det ble servert øl til personale og bandet etter klokka 3, men at det ikke ble tatt betalt for ølet. Det ble heller ikke betalt i ettertid. Videre ble det forklarte at drikkevarene var på firmaet som en påskjønnelse til de ansatte på grunn av en bra kveld og at det ville skje en justering av varelageret i ettertid.

Oslo tingrett har tatt stilling til om utestedet tiltalte har overtrådt skjenketidsbestemmelsene ved å servere alkoholholdig drikke etter klokken 3. Det fant retten grunnlag for.

Utestedet ble idømt en bot på kr 15.000,-, i samsvar med aktors påstand, og må også dekke saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere