NA24.no

Kjenner du igjen designeren?

Sist oppdatert:
Superstjerne lager bling-iPod for veldedig formål.

(LXUS.no) Sir Elton John er blitt iPod-designer og har laget sin egen kolleksjon krystallbesatte musikkspillere til inntekt for aidssyke og foreldreløse barn i Afrika. Og at superstjernen er glad i glitter og stas kommer godt frem når han prøver seg som designer...

Den glitrende herligheten har fått navnet ”Starburst iPod”, og finnes i et begrenset opplag på bare hundre i hver farge. Så da er det opp til deg om du liker sort, blå, grønn, oransje, rosa, rød sølv eller gul best.

elton john yellow back250
elton john yellow back250
SIGNERT: Elton Johns autograf finnes på baksiden av de glitrende musikkspillerne.

Designer-hjelp

iPodene er laget av Sir Elton i samarbeid med Laban Roomes hos Goldgenie, som blant annet er kjent for å ha laget gullbelagte MP3-spillere tidligere.

LES OGSÅ:

Tekno-bling for romantiske piker
Verdens dyreste iPhone

Hver iPod er ved hjelp av avansert laserteknologi besatt med Swarovski-krystaller som matcher fargen på iPoden, og ”Crocodile Rock”-sangerens autograf er gravert inn med laser på baksien.

De fargesterkte bling-iPodene koster fra 4000 til 5000 kroner og kan kjøpes hos Goldgenie.com eller hos det britiske varehuset Selfridges. En del av inntektene går altså til Elton John AIDS Foundation.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere