NA24.no

Kjøp et hus, få et gratis

Sist oppdatert:
Ja, du leste riktig. Her får du to boliger til prisen av en.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Annonsen fra en eiendomsmegler i Sør-California er et klart tegn på hvor trådt det amerikanske boligmarkedet er for tiden.

NA24 - din næringslivsavis

Det San Diego-baserte eiendomsmeglerfirmaet Michael Crews Development gir nemlig bort et hus gratis ved kjøp av en bolig i det dyrere prissjiktet (én million dollar eller mer).

- Vi tenkte: Hvorfor skal den type pakketilbud være forbeholdt matvarer og restauranter? Hvorfor ikke kjøpe et hus, få et gratis, sier Dawn Berry i det aktuelle firmaet til 10 News i San Diego, ifølge Los Angeles Times.

«Ingen skjulte kostnader»
Fra annonsen heter det:

«Michael Crews Development tilbyr en nyoppført bolig i urbant strøk i Escondido til en verdi av 2 millioner kroner (400.000 dollar) - under den forutsetning at du kjøper en luksuriøs villa ('Royal Estate home') i San Pasqual valley til 8,2 millioner kroner (1,6 millioner dollar). 'Du vet at det er en bra og lovlig deal; ingen priser har blitt økt og det er ingen skjulte kostnader.'»

Tilpasser seg markedet
Berrys kollega Adam Rossman tilføyer:

- Folk har kommet innom og spurt hvordan det går an å gjøre noe sånt. Vel, det er vår måte å drive business på under de rådende markedsforholdene.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere