NA24.no

Kjøper Oslos dyreste bolig

Foto: Christian Bakken (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som har sikret seg luksusboligen på Oslo vest.

Rema 1000-eier Ole Robert Reitan har kjøpt en av de dyreste boligene i Norge og Oslos dyreste bolig. Den formidable hvitmalte villaen på 775 kvadratmeter til den tidligere megleren Bjørn Sellæg hadde opprinnelig en prisantydning på 70 millioner kroner.

Eldstesønnen i Reitan-imperiet betalte imidlertid knappe 40 millioner kroner for den meget attraktive boligen i Eilert Sundts gate på Briskeby i Oslo, skriver Dagens Næringsliv. Reitan ønsker ikke å kommentere kjøpet av boligen fra sitt feriested i Marbella i Spania. Heller ikke megleren Nils Nordvik hos Nordvik & Partners ønsker å kommentere salget, overfor Dagens Næringsliv.

Luksusmarkedet tar seg opp
Selv om boligmarkedet generelt har tatt seg kraftig opp, har det gått tregt i hele sommer å selge luksuseiendommer. Det finnes noen unntak. Det mest lysende eksempelet er salget av enn villa til 130 millioner kroner på Snarøya til Braathens-arving Erik Braathen.

En annen villa på Snarøya ble solgt for pene 40 millioner uten at den ved første øyekast skiller seg spesielt fra andre eiendommer langs sjøsiden på den eksklusive halvøya i Bærum, skriver Nettavisen .

Det nye boligkjøpet innebærer at Ole Robert Reitan flytter fra Nesøya utenfor Oslo, der han har vært nærmeste nabo med broren Magnus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere