NA24.no

Kjøpte landsby for 11 millioner pund

SOLGT: Den lille byen Bantham sør i Storbritannia er solgt til en ukjent kjøper for 11 millioner pund.
SOLGT: Den lille byen Bantham sør i Storbritannia er solgt til en ukjent kjøper for 11 millioner pund. Foto: Derek Harper/Wikimedia Commons
Sist oppdatert:
En ukjent person har kjøpt den lille byen Bantham, sør i Storbritannia, for 11 millioner pund.

Den vakre lille landsbyen Bantham, kjent for å ha inspirert Agatha Christie til å skrive, ble nylig solgt for 11 millioner pund, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Landsbyen, som også er en av Sir Richard Bransons favoritt feriesteder, består av 21 hjem, rundt 3000 mål, en golfbane, et badehus og en søndagsåpen butikk. 

BANTHAM: Den lille landsbyen har også sitt eget lille badehus.


For den samme summen landsbyen ble solgt for kan man få en trendy leilighet i et av Londons finere strøk Mayfair, opplyser avisen. 

Ukjent kjøper

Landsbyen har siden 1922 vært eid av familien til løytnant Charles Evans, og har siden den gang vært en av de største familieeide områdene i Storbritannia. Evans-familien bestemte seg for å selge Bantham tidligere i år, men hvem som nå har kjøpt landsbyen er fortsatt uvisst.

Mange av innbyggerne i den lille byen er redde for at den nye eieren er en rik utlending som vil gjøre hjemmet deres om til et turistanlegg.

LES OGSÅ: 6 hoteller eid av superstjernerRapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere