Gå til sidens hovedinnhold

Klare for videokommunikasjon

Datametrix sertifisert som Master i Telepresence av Cisco.

Datametrix ble i august sertifisert som Cisco Video Telepresence Master i Norge. Det er den høyeste sertifiseringen som man kan oppnå innen Cisco videokommunikasjon. Datametrix er med dette kompetanseledende på videokommunikasjon og samhandlingsløsninger i Norge.

- Sertifiseringen har stor markedsverdi for oss. Det er en trygghet for potensielle kunder som ønsker å investere i videokommunikasjonsløsninger og er et synlig bevis på at vi besitter den nødvendige kompetansen for den type leveranser. At vi er tidlig ute med denne sertifiseringen i Norge styrker også vår markedsposisjon betydelig, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix i en melding.

Cisco stiller svært strenge krav til personellkompetanse og til selskapets totale kompetanse for å tildele Master-sertifiseringen. Datametrix’ medarbeidere har gjennom kurs og eksamener bevist at de har dybdekunnskap innenfor videokommunikasjon og samhandling. Totalt har 8 Datametrix-medarbeidere vært gjennom sertifiseringsprosessen.

- Datametrix har investert mye i løsninger og ressurser innenfor området Collaboration. Sertifiseringen innebærer at Datametrix og deres salgs- og supportorganisasjon er vel kvalifisert til å selge, designe, installere og supportere alle produkter og løsning i Ciscos ATP-program, sier Per Ove Roksvåg i Cisco i meldingen.

Datametrix kan tilby en komplett portefølje, der spennvidden er fra mobile og personlige terminaler til flerbruksrom og store dedikerte Telepresence-rom. I tillegg til å være sertifisert som Master i Telepresence er Datametrix allerede sertifisert som Tandberg Partner og Tandberg Migration Master, og selskapet har også en Master sertifisering innen Unified Communication.

- Med vår kompetanse kan vi avdekke behov knyttet til dagens forretningsprosesser, tilby demonstrasjon av løsninger, jobbe frem ulike løsningsdesign og levere det som kunden måtte ønske innen for video og kommunikasjon, avslutter Lerkerød i meldingen.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken