NA24.no

Klare med nye ledere

Jakob Bae overtar som konsernsjef i Blueway.
Jakob Bae overtar som konsernsjef i Blueway. Foto: Blueway AS
Endringer i ledelsen i Blueway.

Jakob Bae overtar som konsernsjef og Johnny Skoglund blir ny visekonsernsjef i Blueway AS etter at styret og konsernsjef Leif Salomonsen er blitt enige om ikke å forlenge Salomonsens engasjement som gikk ut den 30. juni. Finn Øistein Nordam er ansatt som ny økonomidirektør (CFO),melder selskapet i en melding.

Salomonsen ble engasjert i oktober 2009 for en periode på 12-18 måneder for å gjennomføre en finansiell og operasjonell restrukturering av selskapet. Denne jobben er nå tilbakelagt.

Blueway-konsernet går nå inn i en ny og viktig fase, der eierne ønsker å styrke selskapet finansielt, enten gjennom en børsnotering eller ved å tiltrekke seg nye eiere. Jakob Bae, som hittil har ledet forretningsområdet offshore og som tidligere var mangeårig administrerende direktør i Helikopter Service / CHC Helikopter Service, er ny konsernsjef,melder selskapet.

Johnny Skoglund, som i mai ble rekruttert som administrerende direktør i Airlift AS og ansvarlig for forretningsområde Innland i Blueway AS, forfremmes til visekonsernsjef. Skoglund er tidligere viseadministrerende direktør i SAS Norge.

I tillegg er Finn Øistein Nordam rekruttert som ny økonomidirektør (CFO) fra 1. august 2011. Nordam er tidligere økonomidirektør (CFO) i Det Norske ASA, Q-Free ASA og Samlerhuset BV. Han har tidligere hatt ulike lederposisjoner i Kværner og ABB. Runar Nilsen, som siden januar 2010 har vært økonomidirektør (CFO) i Blueway AS, har på eget initiativ ønsket å fokusere på forretningsutvikling. Nilsen vil fra 1. august 2011 gå over i en nyopprettet stilling som konserndirektør for forretningsutvikling i Blueway AS,avslutter meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere