NA24.no

Klaus Sonstad sier opp i TV 2

FÅR NY JOBBADRESSE: Klaus Sonstad flytter til TVNorge.
FÅR NY JOBBADRESSE: Klaus Sonstad flytter til TVNorge. Foto: Bjørn Erik Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Programlederen melder overgang til konkurrenten.

– Dette er en festdag for TVNorge. Klaus er en helt spesiell type og en fantastisk programleder. Han har en åpen og varm tilnærming til alle han møter, i tillegg til et smittende humør, og slikt blir det veldig god TV av. Klaus er en fyr det rett og slett er umulig å ikke like, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge.

Nøyaktig hvilket konsept Klaus Sonstad skal medvirke i for TVNorge vil Landsverk ikke avsløre.

– Vi jobber med et konkret prosjekt. Men hva dette innebærer vil jeg ikke si mer om nå, sier Landsverk.

Sonstad, som for øyeblikket gjør suksess med programmet «Hvem bryr seg» på TV 2, ser frem til å bli en del av TVNorge-laget.

– Jeg synes det er skikkelig stas at TVNorge ville ha meg med på laget. Som seer har jeg hatt et godt forhold til kanalen i mange år. De har lykkes med å bygge opp en tydelig profil og en stall med kjempefine folk. Jeg gleder meg til å komme på plass. Tiden i TV 2 har vært både spennende, artig og utfordrende, men nå føltes det riktig å gjøre noe helt nytt, sier Klaus Sonstad.


Klaus Sonstad ble for alvor kjent gjennom karakteren «Odin Jensenius» i NRK P3-suksessen «Are og Odin», der Sonstad var programleder sammen med Are Sende Osen.

I ettertid har han blant annet ledet TV-programmene «Kos og kaos», «Showbiz», «Kvelden er din» og «Klaus på kanten», og han har medvirket i «Senkveld med Thomas og Harald» og vært dommer i «X-Factor».

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere