Knut Arild Hareide selger huset

Eneboligen på Grefsen er lagt ut til 16 millioner kroner.

25.08.18 11:27

Knut Arild Hareide og Lisa Marie Larsen selger sin bolig på Grefsen. Det vekker interesse. Boligen er lagt ut med en prisantydning på 16 millioner kroner.

- Det har vært stor pågang på annonsen på Finn, av naturlige årsaker. Men jeg ser at det er mange som er mer enn bare nysgjerrige, sier megler Bettina Due i DnB Eiendom, som har avtalt flere privatvisninger etter at annonsen ble lagt ut.

Ny i 2013

Boligen har et bruksareal på 298 kvadratmeter og strekker seg over tre etasjer. Eneboligen var ny i 2013. Med blant annet en utleiedel, garasje til to biler, seks soverom, tre stuer, tre bad og et separat WC, samt vaskerom.

- Denne boligen passer nok mange på grunn av størrelsen og at det er stor utleiedel som genererer skattefrie inntekter hver måned. Den kommer nok til å gå raskt, tror Due.

Les også: Carina Olset selger leiligheten

Økonomiske grunner til salg

Til VG forteller Hareide at boligen selges fordi den er i største og dyreste laget.

- Hovedgrunnen til at vi ønsker å selge er at vi i dag bor i et hus som vi synes er i største og dyreste laget. Vi er en småbarnsfamilie med kun én inntekt, og et salg vil redusere huslånet vårt og våre totale bokostnader», skriver han i en tekstmelding til VG.

KrF-lederen og kona giftet seg i 2012. De har to barn. Paret skal ifølge VG ha bodd i boligen på Grefsen siden 2014.

Les også: Hareide gir full støtte til Bekkevold i homostrid

Les også: Hareide: – Jeg undervurderte sprengkraften

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.