*Nettavisen* Økonomi.

Kolberg dropper slottsmiddag

SKAL PÅ LO-FEST: Det blir ingen slottsmiddag for Martin Kolberg i år. Han velger heller å dra på LOs fylkeskonferanse i Buskerud. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Oslo (NTB): Stortingsrepresentant Martin Kolberg (Ap) dropper den tradisjonelle slottsmiddagen om to uker og drar heller på festmiddag med LO i Buskerud.

Kolberg, som sitter på buskerudbenken på Stortinget, sier til VG at prioriteringen ikke er å anse som en boikott av slottsmiddagen.

Ap-representanten gikk tidligere i år ut med svært tydelig kritikk av kronprinsparets skolevalg for barna sine, og avisen viser til ikke navngitte kilder som sier det er en sammenheng mellom dette og hans fravær ved slottsmiddagen.

– Nei, dette er ikke en boikott. Jeg har alltid gått på slottsmiddagene. Men i år kolliderte det med et annet arrangement. Jeg møter gjerne opp igjen neste år igjen.

Han påpeker at Buskerud er hans eget kjerneområde og at han ikke kan være to steder på én gang. Denne gangen var det feiringen av LOs fylkeskonferanse som ble prioritert.

– Min prioritering i år skyldes at jeg vil være til stede på den konferansen. Hvis folk rundt meg i partiet har fått et annet inntrykk, så er det feil, sier Kolberg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag