Kona til Høyre-topp skriver på Facebook om utroskapsrykter

Ordfører Jens Johan Hjorts kone, Nina Hjort kommenterer mandag utroskapsryktene på Facebook.

Ordfører Jens Johan Hjorts kone, Nina Hjort kommenterer mandag utroskapsryktene på Facebook. Foto: Nordlys

Tromsø-ordfører Jens Johan Hjorts kone, Nina Hjort, la mandag kveld ut en melding på Facebook der hun kommenterer utroskapsrykter som har versert den siste tiden.

09.02.15 21:24

TROMSØ: Nå har Jens Johan Hjort repostet dette på sin side.

«I løpet av det siste halvåret har våre tre sønner og jeg med jevne mellomrom fått henvendelser om at det spres diverse rykter om Jens og vårt forhold. Ryktene som har tilflytt oss er alt fra dameaffærer i Bodø og Oslo, til å bli tatt på fersken med en rådgiver av securitasvakt på rådhuset. Det er også spredt flere rykter om at Jens har flyttet ut/er kastet ut, og nå bor på The Edge og/eller hos andre damer», skriver Nina Hjort.

Nina Hjort har lite forståelse for at mennesker setter ut slike rykter.

«Jeg synes det er utrolig trist at disse menneskene ikke tenker seg om, og reflekterer over at slike rykter ikke bare rammer «hovedpersonen». Det rammer også alle oss rundt, og da spesielt barna våre og meg. I utgangspunktet har vi ønsket å tie dette ihjel, men den siste tiden har ryktene eskalert både i styrke og kreativitet. Av hensyn til barna kan jeg ikke lenger forholde meg passiv».

Les også: Her dunker vekteren niåringens hode i bakken

Nina Hjort oppfordrer «sikre kilder» til å ta direkte kontakt med henne - «eller i det minste reflekterer over at den ondskap de har satt i gang rammer en hel familie. En familie som ikke har valgt sine roller i dette spillet».

Hjort skriver at hennes mann hele tiden har bodd hjemme, og at han fremdeles gjør det, «og at vi rent bortsett fra disse ryktene har det fint sammen».

- Nina har kommet med en beskjed og jeg har videreformidlet den. Vi mener den meldingen snakker for seg selv, og anser oss som ferdig med saken. Vi kommer ikke til å kommentere utover dette, sier Hjort til Nordlys.

Les også: Sondre bor i båt, men ifølge staten er han bostedsløs

Lik Nettavisen på Facebook og få ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.