NA24.no

Kondomtestere søkes

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Kondomgiganten Durex søker folk til det de kaller verdens beste jobb.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den store kondomprodusentens australske avdeling søker personer som vil teste ut produktene deres for å se om de holder mål, ifølge selskapets australske hjemmeside.

NA24 - din næringslivsavis

«Har du det som kreves for å være en offisiell kondomtester?», spør reklamekampanjen som nå er satt i gang i landet på den andre siden.

- Med denne jobben på CV-en gir en skikkelig mulighet til å skryte til kompisene om dine spesielle ferdigheter, for ikke å snakke om at din nye rolle vil gjøre underverk hos det motsatte kjønn, sier Durex markedsføringssjef Sam White, ifølge Reuters.

Dårlig betalt
«Drømmejobben» er imidlertid elendig betalt. Det er ingen reell lønn, men 200 av dem som stiller opp slåss om en bonus på 1.000 australske dollar, om lag 5.000 kroner.

Panelets oppgave er å rapportere hvordan kondomene påvirket deres sexlyst, hva de syntes om materialet og om deres sexlyst har blitt bedre eller verre.

Kampanjen som nå har kommet til Australia har Durex tidligere blant annet annonsert i Storbritannia. Det er på mange måter en ekstremt billig og effektiv kampanje der selskapet også får profilert seg i medier verden over.

Hard konkurranse
Og selv om kondom er en urgammel oppfinnelse så er konkurransen på verdensmarkedet så knallhard at selskapene stadig vekk er nødt til å teste ut nye produkter for å opprettholde markedsandeler.

Men det spørs om lønnen Durex tilbyr kanskje ikke vil gi de ønskede resultatene. Kondomprodusenten utførte nemlig nylig en undersøkelse som viser at overraskende mange menn foretrekker penger fremfor sex, ifølge New Woman.

Deltakerne fikk spørsmål om de ville gitt opp sex for resten av livet hvis de fikk en million pund. 30 prosent svarte at de ville foretrukket pengene. Ni prosent ville gått inn i et livslangt sølibat hvis de aldri trengte å jobbe mer.

Duex er eid av det britiskbaserte selskapet SSL International.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere