NA24.no

Konkurransetilsynet: Rekordmange razziaer i fjor

Foto: Konkurransetilsynet
Sist oppdatert:
Konkurransetilsynet har aldri gjennomført så mange razziaer som i 2014.

I fjor satte Konkurransetilsynet i gang en storstilt razzia mot de største norske forlagene. Det bidro til det store antallet, melder Dagens Næringsliv.

- Det har vært et generelt høyt aktivitetsnivå i 2014. Antallet etterforskede saker har økt, og det er høyt trykk. Det er en utfordring for oss å håndtere saksmengden, sier etterforskningsdirektør Arild Oma Konkurransetilsynet.

Tilsynet har hjemmel til å beslaglegge alle typer dokumenter og bevis, enten det finnes på papir, datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett eller andre medier.

I Konkurransetilsynets årsbrosjyre som slippes denne uken, varsler tilsynet at det har som mål å gjennomføre flere razziaer også i 2015.

- Det er ikke slik at vi setter oss et gitt mål for antall bevissikringer, men tilsynet har et ønske om flere saker og et høyt antall saker over tid, sier Oma.


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere