NA24.no

- FORTALTE IKKE SANNHETEN: Ifølge kilder i Oslo Frp skal Henning Holstad under et møte bedyret at han «ikke hadde noen bindinger» til Regnskapssystemer AS hvor fetteren var styreleder.
- FORTALTE IKKE SANNHETEN: Ifølge kilder i Oslo Frp skal Henning Holstad under et møte bedyret at han «ikke hadde noen bindinger» til Regnskapssystemer AS hvor fetteren var styreleder. Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)

Konkurstruet går til frontalangrep

Sist oppdatert:
Har mottatt sjette konkursbegjæring på ett år. Går i strupen på kreditor med annonse.

Innovasjon Norge har begjært Taxi 2 konkurs.

Dermed har selskapet ved styreleder Henning Holstad mottatt sin sjette konkursbegjæring på ett år.

Skjelles ut i annonse
Taxi-selskapet har onsdag gått til det uortodokse skritt å gå til frontalangrep på Innovasjon Norge i en annonse som trykkes i dagens utgave av Finansavisen.

I annonsen som har tittelen «Har Innovasjon Norge blitt til Destruksjon Norge?» skriver Holstad at Innovasjon Norge opprer både ulogisk og destruktivt. Annonsen er utformet som et åpent brev til administrerende direktør Gunn Ovesen.

- På grunn av situasjonen vi uforskyldt har blitt satt i, har Taxi2 bedt om en viss utsettelse på betaling av gjeld til Innovasjon Norge. Det har Innovasjon Norge sagt blankt nei til, sier Holstad til Finansavisen.

- Ser ingen annen løsning
Taxi 2 fikk i sin tid et lån på 7 millioner kroner av det statlige selskapet, mens kravet i konkursbegjæringen skal være på 1,5 millioner kroner.

- Taxi 2 har i lengre tid unnlatt å betale gjelden sin. Derfor ser vi ingen annen løsning enn å begjære konkurs, sier informasjonssjef Kjetil Svorkmo Bergmann i Innovasjon Norge til avisen.

Konkursbehandling finner sted fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere