*Nettavisen* Økonomi.

Kontrakt til Data Respons

IT-myggen Data Respons signerte i dag en kontrakt om videreføring av tidligere leveranser.

15.07.06 00:28

- Ordreflyten til Data Respons er fortsatt god ved inngangen til 3. kvartal og kontrakten bidrar til den positive trenden vi ser for Norge og resten av konsernet, sier Kenneth Ragnvaldsen, administrerende direktør i Data Respons ASA.

Kontraktene er verdsatt til 6,4 millioner kroner.

NA24 – din næringslivsavis

Telekom-segmentet
It-selskapet Data Respons leverer innebygde it-løsninger. I dag sendte selskapet en melding hvor de flagger en kontrakt til en kunde i telekom-segmentet.

Kontraktene omfatter leveranse av avanserte systemer som blir integrert i kundens produkter. Leveransen vil skje i løpet av siste halvår 2006.

Spesialtilpasset
Systemet baserer seg på spesialtilpasset standard kommunikasjonsprodukter fra Data Respons` partnere. Løsningen blir integrert og omfattende testet hos Data Respons.

Om Data Respons` visjon er å bli ledende i Europa innen år 2010 på Embedded Solutions i det industrielle markedet. Data Respons leverer Embedded Solutions til ledende OEM-bedrifter, systemintegratorer og vertikale produktleverandører innen en rekke markedssegmenter som forsvar, offshore, automasjon, medisinsk utstyr, overvåkning, transport, telekommunikasjon og øvrig industri.

Markedsverdien til selskapet er 493 millioner kroner og aksjekursen var torsdag 13,40 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.