NA24.no

Kontrakt til TeleComputing

Foto: Terje Bendiksby (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tre selskaper forlenger med IT-selskapet.

TeleComputing har fått fornyet IT-driftavtaler med tre selskaper.

Ifølgen en børsmelding er forlengelse av avtalene verdt 14 millioner kroner.

Det skal dreie seg om norske selskaper.

I meldingen heter det at to av avtalene, som er inngått med Ortopediteknikk og OCH Ortopedi er på tre år. Den siste avtalen er med Asics Scandinavia og varer i fem år. Avtalene omfatter IT konsulentbistand, IT-driftsleveranser og tilhørende IT-OnDemand tjenester.

- Vi opplever at stadig flere bedrifter har behov for bedre og mer fleksible IT-løsninger i et konkurranseutsatt marked. Tilgang til bedriftens IT-systemer uavhengig av tid, sted og terminal type er viktigere enn noen gang. Vi ser at flere og flere selskaper ser fordelen av å benytte TeleComputings unike plattform og spesialkompetanse i tillegg til egne ressurser, og det er en hyggelig anerkjennelse av vår leveransemodell, vår support og vår kompetanse når disse 3 selskaper, som har vært kunder i en årrekke, nå velger å forlenge sine avtaler med TeleComputing for å oppnå dette, sier Sven Tore Kaasa, Administrerende direktør i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere