NA24.no

(Scanpix)

Kontraktdryss til Scana

Sist oppdatert:
Skal levere diverse utstyr til offshore- og shippingbransjen.

To av datterselskapene til Scana Industrier har fått landet avtaler.

NA24 - din næringslivsavis

Siemens har gitt Scana Steel Björneborg oppdraget med å levere akslinger og motorkomponenter. Kontrakten er vært rundt 40 millioner svenske kroner og levering skal skje i 2009.

- Scana Steel Björneborg har lang historie som leverandør til Siemens. Siemens setter strenge krav til kvalitet i akslinger til deres systemer og anlegg. For Scana er det langsiktige samarbeidet og denne nye avtalen en bekreftelse på Scana Steel Björneborgs posisjon som en internasjonalt ledende leverandør av stålkomponenter av høy kvalitet, skriver Scana i en børsmelding.

Datterselskapet Scana Steel Stavanger har inngått en avtale med det amerikanske selskapet Bardex Corporation for levering av ankerutstyr til offshore installasjoner på USAN-feltet utenfor Nigeria.

Verdien på kontrakten er satt til rundt 16 millioner krober og er den første Scana inngår med Bardex Corporation.

- Etableringen Scana gjennomførte i Houston i fjor og godt arbeid fra Scana Steel Stavanger, har gjort at vi har fått etablert et kontraktsforhold med Bardex Corporation. Jeg har stor tro på ytterligere leveranser til Bardex fremover. For Scana Steel Stavanger innebærer dette at vi ser de første resultatene av omstillingstiltakene vi gjennomfører. Mer offensivt salgsarbeid, kombinert med kortere gjennomløpstider og enda større fokus på kvalitet i produksjonen, er nødvendige tiltak for å sikre at vi har et konkurransekraftig stålselskap også i Norge, sier konsernsjef iScana Industrier ASA, Rolf Roverud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere